Kostbaarheden

Kostbaarheden

Kostbaarheden

Een kostbaarhedenverzekering biedt dekking tegen schadeoorzaken van kostbaarheden die buitenshuis worden gebruikt o.a. sieraden, muziekinstrumenten of fotoapparatuur zijn goed te verzekeren. Op een inboedelverzekering zijn meestal maar beperkte bedragen verzekerd en zijn goederen niet verzekerd buiten de woning. Met de kostbaarhedenverzekering bieden wij die mogelijkheid wel.

Het bedrag waarvoor de kostbaarheden verzekerd worden, is natuurlijk erg belangrijk. Voor nieuwe goederen kan dat de aankoopprijs zijn, voor oude objecten hebben we van u een recent taxatierapport nodig.

De premie voor een kostbaarhedenverzekering is afhankelijk van de waarde en van het soort object. Ook speelt de regio waar u woont een rol. Een huis dat is voorzien van een alarminstallatie kan een premiekorting opleveren.

Heeft u uw kostbaarheden in kaart gebracht en wilt u deze verzekeren tegen een scherpe premie? Wij regelen dat voor u.

Een verzekering neemt risico’s weg en geeft een veilig gevoel, wij bieden altijd de beste verzekering.

Team
Marion
Bas
Cella
Martijn
Niels
Monique
Niels
Tamara

Succesverhalen

9,5

“Persoonlijk, eerlijk, meedenkend, bekijkt het gehele plaatje. Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening en natuurlijk niet onbelangrijk met mijn nieuwe verzekeringen!”

10,0

“Behulpzaam en houd ons op de hoogte van de ontwikkeling en een zeer vriendelijk persoon 👍 ”

10,0

“Mike een Oosterom&Verhagen staan al jaar en dag voor ons klaar. Er wordt altijd snel gehandeld en gezocht naar de juiste oplossingen. Ik kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben!”

10,0

“Ik heb geweldige service ontvangen! Vanaf het moment dat ik contact opnam, was Marion behulpzaam en vriendelijk. De klantgerichtheid en professionaliteit hebben echt indruk op me gemaakt.”

10,0

“De verzekeringsadviseur weet waar hij over praat en legt dit in duidelijke taal uit , daardoor is het erg fijn om met deze persoon al je wensen duidelijk te maken , hierbij creëert hij een vertrouwen waardoor wij al tientallen jaren bij hem komen”

10,0

“Klantgericht, deskundig, praktisch en "to the point".”

10,0

“Zeer snelle en correcte afhandeling en betaling na het sturen van de door ons ontvangen factuur betreffende lekkage in onze badkamer.”

10,0

“Goede service en meedenken in het belang van de klant.”

Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij zullen z.s.m. reageren

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Voer hier uw bericht in *