logo

Bestelauto

Bestelautoverzekering

Voor bestelauto’s geldt de verplichting van tenminste een WA-verzekering. Wij bieden diverse verzekeringen om de WA-verzekering uit te breiden met een verzekering die past bij u situatie. De premieberekening van bestelauto’s wordt bepaald door het zogenaamde treingewicht. Treingewicht is de definitie die wordt gebruikt om het totaalgewicht van een samenstel van voertuigen aan te geven. Ook de wijze van gebruik van de bestelauto, zakelijk of privé, is bepalend bij het vaststellen van de premie. Dit heeft te maken met de hoogte van de belasting die betaald moet worden.

Bij ons kunt u er voor kiezen om uw bestelautoverzekering uit te breiden met specifieke, aanvullende verzekeringen voor persoonlijke schade van de bestuurder en inzittenden, juridische ondersteuning en pech onderweg.

Een beperkt casco bestelautoverzekering dekt naast de (niet opzettelijke) schade die u aan anderen toebrengt, de schade aan uw eigen bestelauto. Op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt (bijv. diefstal of schade veroorzaakt door derden).

De volledig casco verzekering is de meest uitgebreide variant van de bestelautoverzekering. Deze verzekering dekt naast de (niet opzettelijke) schade die u anderen toebrengt, de schade die uzelf of uw bestelauto heeft opgelopen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste verzekering heeft, is het goed bij ons de juiste verzekering af te sluiten. is het verstandig goed op bij ons de juiste verzekering af te sluiten.

Een verzekering neemt risico’s weg en geeft een veilig gevoel, wij bieden altijd de beste verzekering.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact met ons op via het contact
formulier en wij zullen z.s.m. reageren