logo

Motor

Motor

Iedereen in Nederland die een motor bezit, moet zich verplicht verzekeren tegen ongevallen. Op deze manier is de schade die u een ander aanricht altijd verzekerd. Of uw eigen schade verzekerd is, hangt af van welke verzekeringsvorm u afsluit.

Wij bieden verzekeringen in drie varianten: de verplichte WA- verzekering (verplicht), bepekt casco en volledig casco.

WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en is tevens de goedkoopste motorverzekering. Deze verzekering dekt alleen de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt. Alle andere kosten zijn niet gedekt en dient u zelf te betalen.

Bij ons kunt u er voor kiezen om uw motorverzekering uit te breiden met specifieke, aanvullende verzekeringen voor persoonlijke schade van de bestuurder en inzittenden, juridische ondersteuning en pech onderweg.

Een Beperkt Casco motorverzekering dekt naast de (niet opzettelijke) schade die u aan anderen toebrengt de schade aan uw eigen motor. Op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt (bijv. diefstal of schade veroorzaakt door derden).

De volledig casco verzekering is de meest uitgebreide variant van de motorverzekering. Deze verzekering dekt naast de (niet opzettelijke) schade die u anderen toebrengt, de schade die uzelf of uw motorfiets heeft opgelopen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste verzekering heeft adviseren wij u daar graag over.

Een verzekering neemt risico’s weg en geeft een veilig gevoel, wij bieden altijd de beste verzekering.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact met ons op via het contact
formulier en wij zullen z.s.m. reageren