logo

Zorg

Zorg

Iedereen van 18 jaar en ouder is verplicht een zorgverzekering af te sluiten U dient minimaal een basisverzekering af te sluiten. Met de basisverzekering bent u verzekerd tegen de kosten van standaard medische zorg zoals de huisarts, het ziekenhuis of de apotheek.

Eenmaal per jaar (voor 1 januari) kunt u wisselen van zorgverzekering. Het is belangrijk om er op te letten dat u de juiste keuzes hierbij maakt. Er zijn veel verschillende zorgverzekeringen en de keuze hangt bijvoorbeeld af van hoeveel extra dekking u naast de basisverzekering wilt en hoeveel eigen risico u wilt betalen. In het algemeen geldt: hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie voor uw zorgverzekering.

Welke dekkingen kunt u kiezen?

Bij een zorgverzekering moet u kiezen welke dekking u wilt. Hoe meer u verzekert, hoe hoger de premie. Er zijn grofweg drie mogelijkheden:

Basisverzekering (wettelijk verplicht).
Dit is de meest beperkte dekking en de goedkoopste. Alle kosten voor direct noodzakelijke medische hulp (huisarts en ziekenhuis) zijn gedekt.

Basis + beperkte aanvulling.
Naast de basisdekking worden extra zaken gedekt, bijvoorbeeld  negen fysiotherapiebehandelingen. en een deel van de  tandartskosten.

Basis + uitgebreide aanvulling.
Naast de basisdekking wordt nu bijvoorbeeld fysiotherapie onbeperkt vergoed en wordt de tandarts uitgebreid vergoed. U kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld alternatieve geneeswijze of andere zorg die voor u belangrijk is aanvullend te verzekeren.

De keuze voor de dekking hangt af van uw gezinssituatie en uw wensen en is voor iedereen maatwerk. Samen met u brengen wij uw persoonlijke omstandigheden en wensen helder in kaart.

Een verzekering neemt risico’s weg en geeft een veilig gevoel, wij bieden altijd de beste verzekering.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact met ons op via het contact
formulier en wij zullen z.s.m. reageren