logo

Auto

Autoverzekering

Elke auto die in Nederland op de weg rijdt is verplicht WA-verzekerd. Naast de verplichte verzekering zijn er verschillende aanvullende verzekeringen af te sluiten bij ons.

De WA-verzekering dekt minimaal de schade die met de verzekerde auto wordt gemaakt aan andere personen of voertuigen. Door deze verplichting zijn alle verkeersdeelnemers gegarandeerd van een schadevergoeding als ze, door de schuld van een ander, schade leiden.

Bij ons kunt u er voor kiezen om uw autoverzekering uit te breiden met specifieke, aanvullende verzekeringen voor persoonlijke schade van de bestuurder en inzittenden, juridische ondersteuning en pech onderweg.

Een beperkt casco autoverzekering dekt naast de (niet opzettelijke) schade die u aan anderen toebrengt, de schade aan uw eigen auto. Op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt (bijv. diefstal of schade veroorzaakt door derden).

De volledig casco verzekering is de meest uitgebreide variant van de autoverzekering. Deze verzekering dekt naast de (niet opzettelijke) schade die u anderen toebrengt, de schade die uzelf of uw auto heeft opgelopen. Om er zeker van de te zijn dat u de juiste verzekering heeft, is het verstandig goed op bij ons de juiste verzekering af te sluiten.

Een verzekering neemt risico’s weg en geeft een veilig gevoel, wij bieden altijd de beste verzekering.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact met ons op via het contact
formulier en wij zullen z.s.m. reageren