Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheids verzekering

Niemand kan zonder een goede aansprakelijkheidsverzekering. Een WA-verzekering beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid bij uiteenlopende gebeurtenissen.

Een goede aansprakelijkheidsverzekering vergoedt letselschade en zaakschade. Opzettelijk veroorzaakte schade en schade die uitsluitend bestaat uit financiële schade (in verzekeringstermen: zuivere vermogensschade) zijn hierbij doorgaans niet verzekerd. Ook schade aan gehuurde zaken zijn ongedekt.

Wij bieden aansprakelijkheidsverzekeringen voor de particuliere en zakelijke gebruiker, voor bedrijf of voor beroepsuitoefening.

Zakelijke gebruikers bieden we een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en beroepen (AVB). Een AVB verzekert een bedrijf of vrije beroepsbeoefenaar tegen risico’s van aansprakelijkheid. De premie is sterk afhankelijk van het soort bedrijf en van de omzet van het bedrijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Voor een aantal bedrijven is het ook mogelijk de zuivere vermogensschade mee te verzekeren. Dit geldt met name voor bedrijven waarbij dit risico groot is, zoals accountants, makelaars, advocaten en verzekeringsagenten.

Een verzekering neemt risico’s weg en geeft een veilig gevoel, wij bieden altijd de beste verzekering.

Team
Marion
Bas
Cella
Martijn
Niels
Monique
Niels
Tamara

Succesverhalen

9,5

“Persoonlijk, eerlijk, meedenkend, bekijkt het gehele plaatje. Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening en natuurlijk niet onbelangrijk met mijn nieuwe verzekeringen!”

10,0

“Behulpzaam en houd ons op de hoogte van de ontwikkeling en een zeer vriendelijk persoon 👍 ”

10,0

“Mike een Oosterom&Verhagen staan al jaar en dag voor ons klaar. Er wordt altijd snel gehandeld en gezocht naar de juiste oplossingen. Ik kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben!”

10,0

“Ik heb geweldige service ontvangen! Vanaf het moment dat ik contact opnam, was Marion behulpzaam en vriendelijk. De klantgerichtheid en professionaliteit hebben echt indruk op me gemaakt.”

10,0

“De verzekeringsadviseur weet waar hij over praat en legt dit in duidelijke taal uit , daardoor is het erg fijn om met deze persoon al je wensen duidelijk te maken , hierbij creëert hij een vertrouwen waardoor wij al tientallen jaren bij hem komen”

10,0

“Klantgericht, deskundig, praktisch en "to the point".”

10,0

“Zeer snelle en correcte afhandeling en betaling na het sturen van de door ons ontvangen factuur betreffende lekkage in onze badkamer.”

10,0

“Goede service en meedenken in het belang van de klant.”

Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij zullen z.s.m. reageren

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Voer hier uw bericht in *