logo

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheids verzekering

Niemand kan zonder een goede aansprakelijkheidsverzekering. Een WA-verzekering beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid bij uiteenlopende gebeurtenissen.

Een goede aansprakelijkheidsverzekering vergoedt letselschade en zaakschade. Opzettelijk veroorzaakte schade en schade die uitsluitend bestaat uit financiële schade (in verzekeringstermen: zuivere vermogensschade) zijn hierbij doorgaans niet verzekerd. Ook schade aan gehuurde zaken zijn ongedekt.

Wij bieden aansprakelijkheidsverzekeringen voor de particuliere en zakelijke gebruiker, voor bedrijf of voor beroepsuitoefening.

Zakelijke gebruikers bieden we een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en beroepen (AVB). Een AVB verzekert een bedrijf of vrije beroepsbeoefenaar tegen risico’s van aansprakelijkheid. De premie is sterk afhankelijk van het soort bedrijf en van de omzet van het bedrijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Voor een aantal bedrijven is het ook mogelijk de zuivere vermogensschade mee te verzekeren. Dit geldt met name voor bedrijven waarbij dit risico groot is, zoals accountants, makelaars, advocaten en verzekeringsagenten.

Een verzekering neemt risico’s weg en geeft een veilig gevoel, wij bieden altijd de beste verzekering.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact met ons op via het contact
formulier en wij zullen z.s.m. reageren