Nabestaanden

Nabestaanden

Nabestaanden

Omdat u geen zorgen wilt over het inkomen van u of uw partner wanneer iemand wegvalt, kunt u een nabestaandenverzekering afsluiten.

Een nabestaandenverzekering is iets waar je niet graag bij stilstaat maar wat wel belangrijk is. Een goede nabestaandenverzekering garandeert dat bij overlijden een partner goed verzorgd achterblijft.

De nabestaandenverzekeringen is een verzekering die uw partners en kind (eren) of andere geliefden financieel beschermd.

Het afsluiten van een nabestaandenverzekering is maatwerk, wij helpen u op weg een gedegen keuze te maken. Of het gaat om een periodieke uitkering of een eenmalige uitkering, of over de hoogte van de uitkering. Wij geven een passend advies, rekening houdend met uw omstandigheden.

Een verzekering neemt risico’s weg en geeft een veilig gevoel, wij bieden altijd de beste verzekering.

Team
Marion
Bas
Cella
Martijn
Niels
Monique
Niels
Tamara

Succesverhalen

9,5

“Persoonlijk, eerlijk, meedenkend, bekijkt het gehele plaatje. Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening en natuurlijk niet onbelangrijk met mijn nieuwe verzekeringen!”

10,0

“Behulpzaam en houd ons op de hoogte van de ontwikkeling en een zeer vriendelijk persoon 👍 ”

10,0

“Mike een Oosterom&Verhagen staan al jaar en dag voor ons klaar. Er wordt altijd snel gehandeld en gezocht naar de juiste oplossingen. Ik kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben!”

10,0

“Ik heb geweldige service ontvangen! Vanaf het moment dat ik contact opnam, was Marion behulpzaam en vriendelijk. De klantgerichtheid en professionaliteit hebben echt indruk op me gemaakt.”

10,0

“De verzekeringsadviseur weet waar hij over praat en legt dit in duidelijke taal uit , daardoor is het erg fijn om met deze persoon al je wensen duidelijk te maken , hierbij creëert hij een vertrouwen waardoor wij al tientallen jaren bij hem komen”

10,0

“Klantgericht, deskundig, praktisch en "to the point".”

10,0

“Zeer snelle en correcte afhandeling en betaling na het sturen van de door ons ontvangen factuur betreffende lekkage in onze badkamer.”

10,0

“Goede service en meedenken in het belang van de klant.”

Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij zullen z.s.m. reageren

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Voer hier uw bericht in *