Bromfiets

Bromfiets

Bromfiets

Bromfietsen, scooters en snorfietsen dienen verplicht te zijn verzekerd met minimaal een WA-verzekering. De WA-verzekering dekt de schade toegebracht aan derden. Wij bieden diverse verzekeringen om de WA-verzekering uit te breiden. Bijvoorbeeld met een casco-dekking. Deze dekt schade aan of verlies van de brom- of snorfiets zelf.

Een bromfiets, scooter of snorfiets tegen diefstal verzekeren kan. Vanwege de diefstalgevoeligheid is een diefstalrisicoverzekering vaak duur en er hangt een hoog eigen risico aan. Vraag bij ons naar de voorwaarden.

De premie voor het WA-risico is afhankelijk van het soort bromfiets (automaat, versnelling, snorfiets, invalidenwagen). De cascopremie wordt bepaald door de cataloguswaarde en het bouwjaar van de bromfiets.

Bij ons kunt u er voor kiezen om uw bromfietsverzekering uit te breiden met specifieke, aanvullende verzekeringen voor persoonlijke schade van de bestuurder, juridische ondersteuning en pech onderweg.

Een beperkt casco verzekering dekt naast de (niet opzettelijke) schade die u aan anderen toebrengt, de schade aan uw eigen brommer. Op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt (bijv. diefstal of schade veroorzaakt door derden).

De volledig casco verzekering is de meest uitgebreide variant van de brommerverzekering. Deze verzekering dekt naast de (niet opzettelijke) schade die u anderen toebrengt, de schade die uzelf of uw brommer heeft opgelopen. Om er zeker van de te zijn dat u de juiste verzekering heeft, is het verstandig goed op bij ons de juiste verzekering af te sluiten.

Een verzekering neemt risico’s weg en geeft een veilig gevoel, wij bieden altijd de beste verzekering.

Team
Marion
Bas
Cella
Martijn
Niels
Monique
Niels
Tamara

Succesverhalen

9,5

“Persoonlijk, eerlijk, meedenkend, bekijkt het gehele plaatje. Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening en natuurlijk niet onbelangrijk met mijn nieuwe verzekeringen!”

10,0

“Behulpzaam en houd ons op de hoogte van de ontwikkeling en een zeer vriendelijk persoon 👍 ”

10,0

“Mike een Oosterom&Verhagen staan al jaar en dag voor ons klaar. Er wordt altijd snel gehandeld en gezocht naar de juiste oplossingen. Ik kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben!”

10,0

“Ik heb geweldige service ontvangen! Vanaf het moment dat ik contact opnam, was Marion behulpzaam en vriendelijk. De klantgerichtheid en professionaliteit hebben echt indruk op me gemaakt.”

10,0

“De verzekeringsadviseur weet waar hij over praat en legt dit in duidelijke taal uit , daardoor is het erg fijn om met deze persoon al je wensen duidelijk te maken , hierbij creëert hij een vertrouwen waardoor wij al tientallen jaren bij hem komen”

10,0

“Klantgericht, deskundig, praktisch en "to the point".”

10,0

“Zeer snelle en correcte afhandeling en betaling na het sturen van de door ons ontvangen factuur betreffende lekkage in onze badkamer.”

10,0

“Goede service en meedenken in het belang van de klant.”

Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij zullen z.s.m. reageren

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Voer hier uw bericht in *