logo

Bromfiets

Bromfiets

Bromfietsen, scooters en snorfietsen dienen verplicht te zijn verzekerd met minimaal een WA-verzekering. De WA-verzekering dekt de schade toegebracht aan derden. Wij bieden diverse verzekeringen om de WA-verzekering uit te breiden. Bijvoorbeeld met een casco-dekking. Deze dekt schade aan of verlies van de brom- of snorfiets zelf.

Een bromfiets, scooter of snorfiets tegen diefstal verzekeren kan. Vanwege de diefstalgevoeligheid is een diefstalrisicoverzekering vaak duur en er hangt een hoog eigen risico aan. Vraag bij ons naar de voorwaarden.

De premie voor het WA-risico is afhankelijk van het soort bromfiets (automaat, versnelling, snorfiets, invalidenwagen). De cascopremie wordt bepaald door de cataloguswaarde en het bouwjaar van de bromfiets.

Bij ons kunt u er voor kiezen om uw bromfietsverzekering uit te breiden met specifieke, aanvullende verzekeringen voor persoonlijke schade van de bestuurder, juridische ondersteuning en pech onderweg.

Een beperkt casco verzekering dekt naast de (niet opzettelijke) schade die u aan anderen toebrengt, de schade aan uw eigen brommer. Op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt (bijv. diefstal of schade veroorzaakt door derden).

De volledig casco verzekering is de meest uitgebreide variant van de brommerverzekering. Deze verzekering dekt naast de (niet opzettelijke) schade die u anderen toebrengt, de schade die uzelf of uw brommer heeft opgelopen. Om er zeker van de te zijn dat u de juiste verzekering heeft, is het verstandig goed op bij ons de juiste verzekering af te sluiten.

Een verzekering neemt risico’s weg en geeft een veilig gevoel, wij bieden altijd de beste verzekering.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact met ons op via het contact
formulier en wij zullen z.s.m. reageren